3.7אלף
הדפסה
פיצה נאצו'ס
טוב - זה הכיבוד הכי שווה שאפשר להגיש במינימום הכנה ומקסימום הנאה! פיצת נאצ'וס אלו בעצם טורטיות עם רוטב סלסה וגבינה מוקרמת בתנור שמגישים יחד להנאה מושלמת!
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 8 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מי שרוצה להכין רוטב סלסה ביתי - מכין מהמתכון הזה
- מחממים שמן רותח לטיגון עמוק.
- לוקחים את עלי הטורטייה וחותכים אותם לשמיניות.
- מכניסים את הטורטיות לשמן העמוק ומטגנים 3-4 דקות עד שהן משחימות - ומוציאים לנייר סופג.
- מסדרים את הטורטיות המטוגנות על תבנית עם נייר אפיה (מומלץ על תבנית עגולה לפיצה שיהיה יפה). מסדרים את הטורטיות אחת על השניה בלי סדר - רק שלא יראו את התבנית בין החריצים ומומלץ לשמור על צורה עגולה.
- יוצקים מעל את הסלסה בצורה שווה על הכל.
- מפזרים את התוספות הרצויות.
- מפזרים גבינה על הכל.
- מכניסים לתנור ב220 מעלות ל6-8 דקות עד שהגבינה נמסה יפה.
זהו! מוכן!
מומלץ לחכות 2-3 דקות ולאכול מיד כדי לא להפסיד את הקראנצ'יות של הנאצ'וס והגבינה המומסת.