פיצה נאצו'ס

מאת אסף כהן
נאצ'וס פיצה

פיצה נאצו'ס

על ידי 25 בינואר 2017

טוב - זה הכיבוד הכי שווה שאפשר להגיש במינימום הכנה ומקסימום הנאה! פיצת נאצ'וס אלו בעצם טורטיות עם רוטב סלסה וגבינה מוקרמת בתנור שמגישים יחד להנאה מושלמת!

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 8 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מי שרוצה להכין רוטב סלסה ביתי - מכין מהמתכון הזה
  • מחממים שמן רותח לטיגון עמוק.
  • לוקחים את עלי הטורטייה וחותכים אותם לשמיניות.
  • מכניסים את הטורטיות לשמן העמוק ומטגנים 3-4 דקות עד שהן משחימות - ומוציאים לנייר סופג.
  • מסדרים את הטורטיות המטוגנות על תבנית עם נייר אפיה (מומלץ על תבנית עגולה לפיצה שיהיה יפה). מסדרים את הטורטיות אחת על השניה בלי סדר - רק שלא יראו את התבנית בין החריצים ומומלץ לשמור על צורה עגולה.
  • יוצקים מעל את הסלסה בצורה שווה על הכל.
  • מפזרים את התוספות הרצויות.
  • מפזרים גבינה על הכל.
  • מכניסים לתנור ב220 מעלות ל6-8 דקות עד שהגבינה נמסה יפה.

זהו! מוכן!

מומלץ לחכות 2-3 דקות ולאכול מיד כדי לא להפסיד את הקראנצ'יות של הנאצ'וס והגבינה המומסת.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: