3.7אלף 
הדפסה
עוף פרייז
נשאר לכם עוף משבת? למה שישאר במקרר? היפכו אותו לתבשיל עוף פרייז משגע - עוף פרייז זה תבשיל עוף עם תפוחי אדמה ופלפלים שמיועד בדיוק למי שיש לו עוף במקרר עם רוטב טעים - אבל מחפש משהו מעניין. טעים מאוד - קליל להכנה ומנצל את השאריות של העוף בצורה הטובה ביותר.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 30 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- עוף מבושל - משהו כמו חצי קילו (3-4 שוקיים וירכיים) עם רוטב
- תפוחי אדמה - 2 גדולים
- פלפל אדום - 1
- בצל - 1
- פפריקה מתוקה - כף
- אבקת שום - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן קנולה - 2 כפות
הוראות הכנה
- לוקחים את העוף המבושל, מפרקים אותו מהעצמות וחותכים לקוביות קטנות. שומרים לפחות 3 כפות רוטב.
- חותכים את הבצל לקוביות גסות.
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גסות.
- חותכים את הפלפל האדום לקוביות גסות.
- מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה.
- מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להשחים בקצוות.
- מוסיפים את תפוחי האדמה ומסדרים אותו בשכבה אחת. מטגנים אותו כך 7-8 דקות עד שהוא משחים יפה מהחלק התחתון.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
- מוסיפים את הפלפל האדום וממשיכים לטגן 5 דקות.
- מוסיפים את העוף ומערבבים.
- מוסיפים את הרוטב של העוף ומערבבים.
- סוגרים את המחבת עם מכסה וממשיכים לטגן תוך איזה 8-9 דקות כשמדי פעם פותחים ומערבבים - עד שתפוחי האדמה מוכנים.
זהו! מוכן!
מגישים עם צ'ילי מתוק או חריף.