עוף פרייז

מאת אסף כהן
עוף פרייז

עוף פרייז

על ידי 8 במרץ 2015

נשאר לכם עוף משבת? למה שישאר במקרר? היפכו אותו לתבשיל עוף פרייז משגע - עוף פרייז זה תבשיל עוף עם תפוחי אדמה ופלפלים שמיועד בדיוק למי שיש לו עוף במקרר עם רוטב טעים - אבל מחפש משהו מעניין. טעים מאוד - קליל להכנה ומנצל את השאריות של העוף בצורה הטובה ביותר.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • לוקחים את העוף המבושל, מפרקים אותו מהעצמות וחותכים לקוביות קטנות. שומרים לפחות 3 כפות רוטב.
  • חותכים את הבצל לקוביות גסות.
  • חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גסות.
  • חותכים את הפלפל האדום לקוביות גסות.
  • מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה.
  • מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להשחים בקצוות.
  • מוסיפים את תפוחי האדמה ומסדרים אותו בשכבה אחת. מטגנים אותו כך 7-8 דקות עד שהוא משחים יפה מהחלק התחתון.
  • מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • מוסיפים את הפלפל האדום וממשיכים לטגן 5 דקות.
  • מוסיפים את העוף ומערבבים.
  • מוסיפים את הרוטב של העוף ומערבבים.
  • סוגרים את המחבת עם מכסה וממשיכים לטגן תוך איזה 8-9 דקות כשמדי פעם פותחים ומערבבים - עד שתפוחי האדמה מוכנים.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'ילי מתוק או חריף.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: