מתכונים קלים מתכונים שונים סלט פסטה עם פסטרמה

סלט פסטה עם פסטרמה

מאת אסף כהן
סלט פסטה עם פסטרמה

סלט פסטה עם פסטרמה

על ידי 12 ביוני 2013

סלט פסטה עם פסטרמה הוא סלט טעים, מרענן ומיוחד אשר מתאים לאירוחים ואירוחים. הוא יכול לשמש כארוחת ערב טובה ומזינה או כתוספת לצד ארוחה גדולה יותר, בופה או סעודת חג. מומלץ להגיש אותו קר, ועם פסטרמות במספר טעמים.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מתחילים בפסטה - מכינים אותה על פי הוראות היצרן עד לדרגת - אל דנטה ולא יותר.
  • בינתיים חותכים את הירקות לרצועות בעובי חצי ס"מ ובאורך של הפסטה.
  • חותכים את הפסטרמות לרצועות בעובי ס"מ באורך של הפסטה.
  • קוצצים את הזיתים - אבל לא מדי.
  • כשהפסטה מוכנה - שוטפים אותה טוב טוב תחת מים קרים בשביל שתתקרר - ומסננים.
  • מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
  • מוסיפים את הבצל והגזר למחבת ומטגנים תוך הקפצה וערבוב 3-4 דקות עד שהבצל נהיה שקוף והגזר מתחיל להתרכך.
  • מוסיפים את הקישואים והפלפלים וממשיכים להקפיץ עוד 2-3 דקות.
  • מוסיפים את המלח, הפלפל הבזיליקום והאורגנו - וממשיכים לטגן תוך ערבוב עד שהקישוא מטוגן ברמת well-done - כלומר שחום היטב מכל הכיוונים.
  • מעבירים את הפסטה לקערת הגשה יפה, יוצקים את הירקות המטוגנים עם כל השמן מהמחבת.
  •  מוסיפים את הפסטרמה ומפזרים חצי מהזיתים על הסלט.
  • מערבבים טוב טוב.
  • מפזרים את החצי השני של הזיתים מעל הסלט.

זהו - מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: