נקניקיות בציפוי בסגנון קנטאקי

עזבו אתכם רגע מייסורי מצפון - הדבר הכי טוב שאפשר לעשות עם נקניקיות נמצא כאן לפניכם. לוקחים נקניקיות טובות עושים להן ציפוי קריספי וטעים ואפילו קצת פיקנטי אם רוצים - מעיפים לצ'יפסר ויש לכם יופי של חטיף ברגע. נקניקיות בציפוי קנטקי פריך הן קלות להכנה, טעימות בטירוף ומוצלחות במיוחד.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 3 דקות
מרכיבים
- נקניקיות - מאיכות טובה
- קמח - חצי כוס
- ביצה - 1
- מלח - לפי הטעם
- פפריקה מתוקה - כף (לאמיצים - אפשר לשלב עם פפריקה חריפה)
- אבקת שום - כפית גדושה
- אבקת בצל - כפית (לא מרק בצל!)
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- חותכים את הנקניקיות לעיגולים.
- מערבבים את הקמח והתבלינים.
- מחממים שמן לטיגון עמוק.
- טובלים את הנקניקיות בביצה.
- מצפים בתערובת הקמח והתבלינים.
- מכניסים לטיגון עמוק ל3 דקות ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!