3.7אלף
הדפסה
נאצ'וס ב5 דקות
לא הספקתם להתארגן על כיבוד לאורחים? יש משחק בטלוויזיה והחבר'ה בדרך - אבל הבחור של הפיצוחים הבריז? הנה דרך להכין נאצ'וס בדקות ספורות - טעימים, פריכים, קריספיים וטעימים בטירוף.
הוראות הכנה
- חותכים את עלי הסיגר לריבועים או מלבנים.
- מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
- כשהשמן רותח מכניסים את כל פיסות הסיגר לשמן העמוק ודואגים שהם יהיו בפנים.
- מטגנים 4-5 דקות עד להזהבה מוחלטת של הנאצ'וס ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מגישים עם צ'ילי מתוק