נאצ'וס ב5 דקות

מאת אסף כהן
נאצ'וס מעלי סיגר

נאצ'וס ב5 דקות

על ידי 5 בינואר 2016

לא הספקתם להתארגן על כיבוד לאורחים? יש משחק בטלוויזיה והחבר'ה בדרך - אבל הבחור של הפיצוחים הבריז? הנה דרך להכין נאצ'וס בדקות ספורות - טעימים, פריכים, קריספיים וטעימים בטירוף.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את עלי הסיגר לריבועים או מלבנים.
  • מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
  • כשהשמן רותח מכניסים את כל פיסות הסיגר לשמן העמוק ודואגים שהם יהיו בפנים.
  • מטגנים 4-5 דקות עד להזהבה מוחלטת של הנאצ'וס ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'ילי מתוק

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: