4.7אלף 
הדפסה
מקפא פירות
אין כמו גלידה טובה ביום קיץ חם. ואם זו גלידה תוצרת בית - היא כמובן הרבה יותר טעימה ונעימה. הרי לפניכם מתכון נהדר למקפא פירות - קל, פשוט, מהיר ומאוד מאוד טעים.
- זמן הכנה : 20 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- שימורי פירות בסירופ - 800 גרם (או פירות טריים בשלים מאוד, רכים ומקולפים)
- שמנת מתוקה להקצפה - 1
- סוכר - לפי הטעם
הוראות הכנה
- מרסקים את הפירות במעבד מזון (חשוב: אם הפירות משומרים - לסנן אותם קודם מהסירופ).
- טועמים את המחית ומוסיפים סוכר לפי הצורך.
- מקציפים את השמנת לקצפת.
- מעבירים כשני שליש ממחית הפירות לתוך הקצפת ומקפלים פנימה בעדינות
- מעבירים את התערובות לכוסות הגשה אישיות (עדיף מפלסטיק או זכוכית מחוסמת) ומכניסים למקפיא לכחצי שעה.
- כעבור חצי שעה מוציאים מהמקפיא, מוזגים מעל מהמחית שנותרה ומחזירים למקפיא לכ- 5 שעות.
זהו! מוכן!
רצוי להוציא מההקפאה כחצי שעה לפני שרוצים לאכול על מנת שהמקפא יתרכך קצת...