מקפא פירות

מאת אסף כהן
מקפא פירות

מקפא פירות

על ידי 7 באוגוסט 2012

אין כמו גלידה טובה ביום קיץ חם. ואם זו גלידה תוצרת בית - היא כמובן הרבה יותר טעימה ונעימה. הרי לפניכם מתכון נהדר למקפא פירות - קל, פשוט, מהיר ומאוד מאוד טעים.

 

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מרסקים את הפירות במעבד מזון (חשוב: אם הפירות משומרים - לסנן אותם קודם מהסירופ).
  • טועמים את המחית ומוסיפים סוכר לפי הצורך.
  • מקציפים את השמנת לקצפת.
  • מעבירים כשני שליש ממחית הפירות לתוך הקצפת ומקפלים פנימה בעדינות
  • מעבירים את התערובות לכוסות הגשה אישיות (עדיף מפלסטיק או זכוכית מחוסמת) ומכניסים למקפיא לכחצי שעה.
  • כעבור חצי שעה מוציאים מהמקפיא, מוזגים מעל מהמחית שנותרה ומחזירים למקפיא לכ- 5 שעות.

זהו! מוכן!

רצוי להוציא מההקפאה כחצי שעה לפני שרוצים לאכול על מנת שהמקפא יתרכך קצת...

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: