מתכונים קלים מתכונים שונים טבעות בצל פריכות בתנור

טבעות בצל פריכות בתנור

מאת אסף כהן
טבעות בצל פריכות בתנור

טבעות בצל פריכות בתנור

על ידי 31 באוקטובר 2017

כל מה שטוב וטעים בטבעות בצל - רק בתנור. טבעות בצל בתנור שומרות על הפריכות של הציפוי מצד אחד, וטעם הבצל מצד שני - במינימום שמן - וכמובן קל מאוד להכנה. טבעות בצל בתנור הן מתובלות היטב, פריכות כמו שצריך ומאוד מאוד טעימות.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פורסים את הבצל לטבעות בעובי של קצת פחות מס"מ.
  • מחלקים את הבצל לטבעות בעדינות - ואת הטבעות הפנימיות הקטנות שמים בצד. אפשר להשתמש לסלט או פשוט לזרוק.
  • מניחים את הטבעות המפורקות בקערה וממלאים אותה מים קרים עד לכיסוי.
  • מכינים קערה עם קמח, אבקת אפיה והתבלינים ומערבבים היטב.
  • מכינים קערה נוספת עם ביצים טרופות.
  • ומכינים קערה אחרונה עם פרורי לחם
  • בנוסף - מכינים תבנית עם נייר אפיה ומרססים אותה במעט מאוד ספריי שמן.
  • ועכשיו מתחילים סרט נע כמו שמכינים שניצל - מוציאים טבעת מהמים הקרים, מצפים בקמח - טובלים בביצה (מוודאים שהטבעת מכוסה מכל הכיוונים) ואז מצפים בפרורי לחם - ומניחים על נייר האפיה.
  • חוזרים על הפעולה עד שכל הטבעות מצופות.
  • מחממים תנור ל230 מעלות - במצב טורבו.
  • מרססים את טבעות הבצל בספריי שמן נוסף.
  • מכניסים לתנור ל5 דקות.
  • לאחר 5 דקות - פותחים את התנור, הופכים את הטבעות ומחזירים לעוד 3-4 דקות עד שהטבעות משחימות מעט.
  • מוציאים.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: