7.1אלף
הדפסה
טבעות בצל פריכות בתנור
כל מה שטוב וטעים בטבעות בצל - רק בתנור. טבעות בצל בתנור שומרות על הפריכות של הציפוי מצד אחד, וטעם הבצל מצד שני - במינימום שמן - וכמובן קל מאוד להכנה. טבעות בצל בתנור הן מתובלות היטב, פריכות כמו שצריך ומאוד מאוד טעימות.
- זמן הכנה : 15 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- פורסים את הבצל לטבעות בעובי של קצת פחות מס"מ.
- מחלקים את הבצל לטבעות בעדינות - ואת הטבעות הפנימיות הקטנות שמים בצד. אפשר להשתמש לסלט או פשוט לזרוק.
- מניחים את הטבעות המפורקות בקערה וממלאים אותה מים קרים עד לכיסוי.
- מכינים קערה עם קמח, אבקת אפיה והתבלינים ומערבבים היטב.
- מכינים קערה נוספת עם ביצים טרופות.
- ומכינים קערה אחרונה עם פרורי לחם
- בנוסף - מכינים תבנית עם נייר אפיה ומרססים אותה במעט מאוד ספריי שמן.
- ועכשיו מתחילים סרט נע כמו שמכינים שניצל - מוציאים טבעת מהמים הקרים, מצפים בקמח - טובלים בביצה (מוודאים שהטבעת מכוסה מכל הכיוונים) ואז מצפים בפרורי לחם - ומניחים על נייר האפיה.
- חוזרים על הפעולה עד שכל הטבעות מצופות.
- מחממים תנור ל230 מעלות - במצב טורבו.
- מרססים את טבעות הבצל בספריי שמן נוסף.
- מכניסים לתנור ל5 דקות.
- לאחר 5 דקות - פותחים את התנור, הופכים את הטבעות ומחזירים לעוד 3-4 דקות עד שהטבעות משחימות מעט.
- מוציאים.
זהו! מוכן!