4.3אלף 
הדפסה
חומוס עם בשר
חומוס עם בשר זו מנת החומוס האהובה עלי. מנה שלמה, משביעה וטעימה כל כך שמכינים בכמה דקות. מכיוון שחומוס ביתי לוקח שעות הכנה, ויש מתכונים נהדרים ברחבי הרשת - אני אניח שאתם מכינים לבד את החומוס (או קונים, זה גם בסדר) ופה תקבלו את המתכון לתוספת הכי טעימה לחומוס - חומוס עם בשר מתובל.
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- חותכים את הבצל לרצועות.
- מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
- כשהשמן חם - מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש גבוהה עד שהוא מתחיל להזהיב.
- מנמיכים את האש ומטגנים על אש בינונית נמוכה - עוד כמה דקות עד שהבצל מתרכך.
- מוסיפים את השום ומקפיצים עוד דקה וחצי.
- מוסיפים את הבשר - מטגנים תוך ערבוב כמה דקות עד שכל הבשר משנה את צבעו ומתפורר.
- מוסיפים את התבלינים ומטגנים עוד כמה דקות.
- מנמיכים את האש לאש נמוכה ומבשלים תוך ערבוב עוד כמה דקות.
- מכינים קערת חומוס נאה, מניחים עליה מנה נאה של בשר, מפזרים גרגרי חומוס חמים ומזליפים הזלפה של שמן זית איכותי.
זהו! מוכן!
להגיש עם פיתות חמות וטריות.