5.9אלף 
הדפסה
גלילות טורטיה ממולאות בכל טוב
גלילות טורטיה ממולאות הן הכיבוד האולטימטיבי לאירוח. קלות להכנה, טעימות ונראות נפלא. גלילות הטורטיה ממולאות בממרח טעים ופסטרמה, פרוסות לכריכונים אלגנטיים המזכירים חתיכות סושי - מושלמים לאירוח, לפינוק בערב בו ממש לא מתחשק לאכול משהו חם או לארוחת עשר שתגרום לחברים שלהם לקנא.
נסו להכין מספר סוגים ולפזר על מגשי אירוח. הם יעלמו הרבה לפני שתספיקו להסביר כמה הם קלים להכנה.
- זמן הכנה : 10 דקות
מרכיבים
- עלי טורטיה - הכי גדולים שאתם מוצאים בסופר (אפשר גם קמח מלא)
- מיונז - 2 כפות
- חרדל - 2 כפיות
- ממרח זיתים - לפי הצורך
- ממרח עגבניות מיובשות - לפי הצורך
- פסטרמה - מהסוג האהוב עליכם
- עלי רוקט - חבילה
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור - לפי הטעם
הוראות הכנה
- מערבבים את המיונז עם החרדל.
- מחממים מחבת גדולה.
- לוקחים טורטיה, מניחים אותה 10 שניות על המחבת והופכים לעוד 10 שניות.
- פורסים את הטורטיה חמימה על משטח העבודה ומרחו אותה באחד הממרחים (או מיונז עם חרדל או ממרח זיתים או עגבניות מיובשות), ובמיוחד את השליש העליון.
- הניחו בחלקה התחתון של הטורטיה 3 פרוסות פסטרמה.
- פזרו מעל עלי רוקט בנדיבות ותבלו במעט מלח ופלפל.
- כעט תפסו את השוליים התחתונים והתחילו לגלגל במהודק כלפי מעלה עד שחלקה העליון המרוח היטב של הטורטיה ידביק את הגליל וימנע ממנו להיפתח.
- כרכו את הגליל בנילון נצמד והניחו במקרר לשעה לפחות. הדבר יעזור לטורטיה שלא להיפתח ותקבלו כריכונים מהודקים יותר.
- פרסו בעזרת סכין חדה בעובי הרצוי וסדרו על מגש יפה, עם או בלי קיסמים.
זהו! מוכן!
המתכון מוגש באהבה מבית קייטרינג תמרים, מומחים למגשי אירוח ובקייטרינג לכל סוג אירוע.
התמונות באדיבות קייטרינג תמרים