5.6אלף 
הדפסה
גלידת שמנת
אמא שלי היתה מכינה את הגלידה הזו מאז שהייתי ילד. זו גלידה טעימה רכה ומפנקת שבאה בכל טעם שרק רצינו. זוהי גלידת שמנת ביתית הכי קלה וטעימה שהכנתם בחיים. שמנת, סירופ - מכניסים למקפיא - ויוצאת גלידה טעימה ורכה. תענוג.
- זמן הכנה : 10 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- שמנת מתוקה להקצפה - 32-38% - חצי ליטר
- סירופ קפוא - מהקפואים להכנת מיץ מהסופר - קופסא אחת מהטעם האהוד עליכם
הוראות הכנה
- מקציפים את השמנת במיקסר.
- כשהשמנת מתחילה להתייצב מוסיפים למיקסר בזהירות את הסירופ הקפוא.
- מערבלים עד שהכל מתאחד והשמנת מקבלת את הצבע של הסירופ.
- ממשיכים לערבל עד שכשמרימים את המטרפה - השמנת נשארת עליה ולא נוטפת.
- מעבירים עם לקקן לקופסא גדולה - עושים איזו צורה יפה למעלה - ומכניסים למקפיא לכמה שעות עד שהגלידה קופאת.
זהו! מוכן!