3.5אלף
הדפסה
בורקס פיצה
בורקס פיצה הוא הבורקס הכי טעים ומסתבר שגם הכי קל להכנה. לוקחים בצק עלים, שמים רוטב גבינה ותוספות - ויאללה לתנור ויוצא בורקס פיצה חם ארי פריך וטעים במיוחד.
- זמן הכנה : 15 דקות
- זמן בישול : 35 דקות
- כמות : 30 בורקסים
מרכיבים
- בצק עלים - מופשר בטמפ' החדר
- רוטב פיצה - מוכן או ממתכון בהמשך
- גבינה צהובה - מגורדת - כוס וחצי
- תוספות - זיתים שחורים או ירוקים, תירס וכו'
- ביצה - 1
הוראות הכנה
- מכינים רוטב לפיצה
- פותחים את בצק העלים ליריעה (אם הבצק ארוך - פשוט פותחים כמה שיש מקום במשטח העבודה - ואז עושים שוב עם מה שנשאר).
- מורחים בנדיבות רוטב פיצה על בצק העלים.
- מסדרים גבינה מגורדת ותוספות בחלק התחתון של הבצק.
- מגלגלים בצורה מהודקת את בצק העלים עד הקצה.
- בשלב הזה בוחנים את הבצק - אם הוא מופשר מדי - מכניסים ל30 דקות למקפיא. אם לא - ממשיכים.
- חותכים את גליל בצק העלים לפרוסות בעובי ס"מ וחצי.
- מסדרים את הפרוסות על תבנית עם נייר אפייה.
- מועכים קלות כל בורקס שירדו לגובה ס"מ.
- טורפים ביצה ומושחים את הבורקסים בבציה מלמעלה ומהצדדים.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות ל35 דקות.
זהו! מוכן