בורקס פיצה

מאת אסף כהן
בורקס פיצה

בורקס פיצה

על ידי 22 בפברואר 2015

בורקס פיצה הוא הבורקס הכי טעים ומסתבר שגם הכי קל להכנה. לוקחים בצק עלים, שמים רוטב גבינה ותוספות - ויאללה לתנור ויוצא בורקס פיצה חם ארי פריך וטעים במיוחד.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 35 דקות
  • כמות : 30 בורקסים

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכינים רוטב לפיצה
  • פותחים את בצק העלים ליריעה (אם הבצק ארוך - פשוט פותחים כמה שיש מקום במשטח העבודה - ואז עושים שוב עם מה שנשאר).
  • מורחים בנדיבות רוטב פיצה על בצק העלים.
  • מסדרים גבינה מגורדת ותוספות בחלק התחתון של הבצק.
  • מגלגלים בצורה מהודקת את בצק העלים עד הקצה.
  • בשלב הזה בוחנים את הבצק - אם הוא מופשר מדי - מכניסים ל30 דקות למקפיא. אם לא - ממשיכים.
  • חותכים את גליל בצק העלים לפרוסות בעובי ס"מ וחצי.
  • מסדרים את הפרוסות על תבנית עם נייר אפייה.
  • מועכים קלות כל בורקס שירדו לגובה ס"מ.
  • טורפים ביצה ומושחים את הבורקסים בבציה מלמעלה ומהצדדים.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל35 דקות.

זהו! מוכן

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: