5.1אלף
הדפסה
פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות
פסטה קלה מאוד להכנה עם חזה עוף עסיסי, קישואים ופטריות מופצים עם ניחוחות של שמן זית מתובל - בקיצור, ארוחה נהדרת של פסטה עם חזה עוף וירקות מוקפצים שתעשה לכם שמח בפה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
- חזה עוף - כ300 גרם (חצי פרפר)
- קישואים - 2 בינוניים
- פטריות - סלסלה
- בצל - 1
- גרגרי חרדל - חצי כפית
- צ'ילי גרוס - לפי הטעם
- אורגנו - חצי כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן זית - לפי הצורך
הוראות הכנה
- מתחילים להכין את הפסטה (מומלץ: פפרדלה, פנה, ספירלי). שתהיה מוכנה לפני שהרוטב מוכן כי אנחנו נקפיץ אותה עם הרוטב.
- חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ביס (אם חזה העוף עבה - חוצים אותו לשניים)
- מורידים לפטריות את הרגל וחוצים כל פטריה לרבעים.
- חותכים את הקישואים לרבעים בגודל ס"מ.
- חותכים את הבצל לקוביות בגודל ס"מ.
- מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה.
- כשהשמן חם מכניסים את קוביות חזה העוף ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא נהיה לבן ומתחיל להזהיב.
- מוציאים לקערה נקיה.
- מוסיפים 2 כפות שמן ומחממים.
- מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
- מוסיפים את הקישואים ופטריות ומטגנים תוך ערבוב 2 דקות.
- מוסיפים את חזה העוף,
- מוסיפים את התבלינים עם המלח והפלפל (צ'ילי גרוס שמים לפי הטעם ורמת הפיקנטיות שאתם אוהבים. אני שם כחצי כפית שטוחה)
- מקפיצים ומבשלים הכל יחד עוד 2-3 דקות.
- מוסיפים את הפסטה למחבת (או מעבירים הכל לקערה גדולה) ומערבבים.
זהו! מוכן!