מתכונים קלים רטבים ומטבלים פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

מאת אסף כהן
פסטה חזה עוף עם קישואים ופטריות

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

על ידי 8 במרץ 2017

פסטה קלה מאוד להכנה עם חזה עוף עסיסי, קישואים ופטריות מופצים עם ניחוחות של שמן זית מתובל - בקיצור, ארוחה נהדרת של פסטה עם חזה עוף וירקות מוקפצים שתעשה לכם שמח בפה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מתחילים להכין את הפסטה (מומלץ: פפרדלה, פנה, ספירלי). שתהיה מוכנה לפני שהרוטב מוכן כי אנחנו נקפיץ אותה עם הרוטב.
  • חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ביס (אם חזה העוף עבה - חוצים אותו לשניים)
  • מורידים לפטריות את הרגל וחוצים כל פטריה לרבעים.
  • חותכים את הקישואים לרבעים בגודל ס"מ.
  • חותכים את הבצל לקוביות בגודל ס"מ.
  • מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם מכניסים את קוביות חזה העוף ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא נהיה לבן ומתחיל להזהיב.
  • מוציאים לקערה נקיה.
  • מוסיפים 2 כפות שמן ומחממים.
  • מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
  • מוסיפים את הקישואים ופטריות ומטגנים תוך ערבוב 2 דקות.
  • מוסיפים את חזה העוף,
  • מוסיפים את התבלינים עם המלח והפלפל (צ'ילי גרוס שמים לפי הטעם ורמת הפיקנטיות שאתם אוהבים. אני שם כחצי כפית שטוחה)
  • מקפיצים ומבשלים הכל יחד עוד 2-3 דקות.
  • מוסיפים את הפסטה למחבת (או מעבירים הכל לקערה גדולה) ומערבבים.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: