6.6אלף
הדפסה
בטטה בטמפורה לסושי
שדרגו את הסושי שלכם והוסיפו בטטה בציפוי טמפורה רך וקריספי. בטטה בטמפורה מוסיפה לסושי מתקתקות ורכות והופכת את הסושי שלכם להרבה יותר מעניין. כמובן שאפשר להכין בטטה בטמפורה גם כחטיף נחמד לאירוח.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 7 דקות
מרכיבים
- בטטה - 1
- חלבון ביצה - 2
- קורנפלור - כף
- קמח - כף
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- מקלפים את הבטטה וחותכים אותה לרצועות בעובי חצי ס"מ.
- מערבבים את הקמח, הקורנפלור וחלבוני הביצה יחד עד שמתקבלת בלילה לבנה ואחידה וסמיכה מאוד.
- מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
- טובלים כל מקל בטטה בבלילת הטמפורה, מצפים מכל הכיוונים ומכניסים לשמן הרותח.
- מטגנים 5-6 דקות עד להתחלת השחמה ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!