עוף בתנור בסילאן ושום

עוף בסילאן ושום

עוף בתנור בסילאן ושום

על ידי 30 במאי 2013

עוף מתקתק וטעים מאוד עם סילאן ושום ועוד הפתעות. קל מאוד להכנה ומאוד מוצלח. מומלץ להשרות את העוף במרינדה ללילה שלם כדי שהטעמים יחדרו לתוך הבשר ולא ישארו רק על המעטפת - אבל בהחלט אפשר להכניס אותו לתנור מיד בסיום הכנת המשרה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 55 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את העוף משאריות שומן ודברים מיותרים. מי שרוצה - אפשר להוריד את העור.
  • מסדרים את העוף בתבנית חסינת חום (פיירקס).
  • בעזרת להב רחב של סכין - מועכים את שיני השום קלות.
  • מוסיפים את השומים המעוכים ושאר המרכיבים על העוף.
  • לשים את הכל בעזרת הידיים עד שכל העופות מצופים יפה יפה.
  • ניתן ורצוי לכסות בניילון נצמד - ולהכניס ללילה במקרר, וכשמוציאים לשים שוב את העוף עם הרוטב שבתבנית - אפשר גם להמשיך מיידית לשלב הבא.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל55 דקות.

זהו! מוכן!

להגיש עם אורז או תוספות אחרת לבחירתכם.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף