עוף בדבש שום ובצל

עוף בדבש שום ובצל

עוף בדבש שום ובצל

על ידי 10 בספטמבר 2014

עוף בשום דבש ובצל זה עוף עם שילוב הטעמים האופטימלי. הדבש המתקתק, השום והבצל החריפים שמקבלים קרמול בתנור - הכל יחד משתלב למנת עוף בדבש שום ובצל נהדרת עם ניחוחות מדהימים וטעם נהדר. מתאים במיוחד לחגי תשרי וכמובן לשאר ימות השנה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 60 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את שיני השום (איך קלפים ראש שום ב20 שניות? לחצו כאן!)
  • חצי משיני השום כותשים וחצי משאירים שלמים.
  • שמים את שיני השום הכתושות, הדבש והמים בקערה ומערבבים היטב עד שהכל מתאחד והדבש מידלל מעט.
  • מנקים ומניחים את חלקי העוף בתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים.
  • יוצקים על העופות בנדיבות מהדבש והשום.
  • קוצצים את הבצל קטן קטן, ומועכים קלות את שיני השום השלמות ומפזרים על העוף.
  • מזליפים מעט שמן זית על כל נתח עוף.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות לשעה שלמה.

זהו! מוכן!

מגישים עם אורז לבן והרבה רוטב!

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף