4.3אלף
הדפסה
סושי קונוס
סושי קונוס זו צורת הגשה נחמדה ומיוחדת לסושי. היא דורשת קצת מיומנות, וסביר להניח שסושי הקונוס הראשונים שלכם יהיו עבים מדי או מגושמים מדי - אבל אחרי 3-4 נסיונות תוכלו לגלגל סושי קונוס יפה וחינני. מבחינת המרכיבים אין שום המצאה של הגלגל - ומי שכבר התנסה בהכנת סושי רגיל - יסתדר בקלות בהכנת סושי קונוס.
- זמן הכנה : 30 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- אורז לסושי - קישור למתכון בהמשך
- תוספות לסושי - גזר, מלפפון, אבודקו, דגים - מה שבא לכם.
- אצות נורי - 4
- ספייסי מיונז - קישור למתון בהמשך
הוראות הכנה
- מכינים אורז לסושי על פי ההוראות בקישור הזה - ומחכים שיתקרר
- מכינים ספייסי מיונז על פי ההוראות בקישור הזה
- לוקחים אצת נורי, מקפלים אותה לשניים לרוחב - ובעזרת סכין חוצים את האצה ל2 חצאים.
- מרטיבים מעט את הידיים, לוקחים חופן אורז ומועכים אותו לשכבה דקה על חצי אצה חצויה (כלומר - רבע אצה שלמה)
- מניחים את התוספות לסושי על האורז בשורה אלכסונית מהמרכז לפינה העליונה.
- תוספים את הפינה התחתונה של האורז ומגלגלים אותה על האורז והתוספות עד שיש צד אחד של אצה מגולגלת עם אורז וצוספות וצד שני פתוח.
- מורחים ספייסי מיונז על הצד הפתוח - ומגלגלים עליו את הקונוס בצורה הדוקה. (מומלץ להעזר בתמונות)
- זהו! מוכן!