13.5אלף
הדפסה
סושי בציפוי טמפורה ופרורי פאנקו
סושי טמפורה הוא למעשה רול סושי רגיל בציפוי פריך וטעים. כמו שקל להכין את הסושי - קל להכין את הטמפורה והציפוי הזה כל כך טעים ופריך - שלא תצליחו להבין למה לוקחים על זה כל כך הרבה כסף במסעדות...
לצורך הכנת המתכון - נצטרך סושי בסיסי - למתכון קל לסושי לחצו כאן
מרכיבים
הוראות הכנה
- שמים בקערה את הקמח, הקורנפלור, הביצה והמלח.
- טורפים הכל בעזרת מטרפה כ2 דקות עד שהבלילה מקבלת מרקם נוזלי. לא לדאוג אם נהיה בהתחלה בצק - להמשיך לטרוף עד שהביצה תכנע למטרפה.
- מרתיחים שמן עמוק ל180 מעלות.
- מכינים תבנית עם פרורי פאנקו (הכוונה לכלי עם דפנות - ותחתית ישרה - שיהיה נוח לגלגל את הסושי).
- אם הרולים שלכם ארוכים מדי לכלי או לסיר הטיגון - תחצו אותו לשניים.
- טובלים כל רול בטמפורה ומצפים אותו בבלילה מכל הכיוונים.
- מעבירים לפרורי הפאנקו - מגלגלים את הסושי ודואגים שגם הדפנות יצופו בפרורים.
- מכניסים את הרול לשמן העמוק ומטגנים עד הזהבה.
- מוציאים לנייר סופג.
- חותכים לחתיכות סושי בעובי סנטימטר ומסדרים על צלחת הגשה.
זהו! מוכן!
מגישים עם קערית רוטב טריאקי, קערית רוטב סויה - ו-וואסאבי.