מתכונים קלים סושי סושי בציפוי טמפורה ופרורי פאנקו

סושי בציפוי טמפורה ופרורי פאנקו

מאת אסף כהן
סושי בציפוי טמפורה עם פירורי פאנקו

סושי בציפוי טמפורה ופרורי פאנקו

על ידי 3 ביולי 2013

סושי טמפורה הוא למעשה רול סושי רגיל בציפוי פריך וטעים. כמו שקל להכין את הסושי - קל להכין את הטמפורה והציפוי הזה כל כך טעים ופריך - שלא תצליחו להבין למה לוקחים על זה כל כך הרבה כסף במסעדות...

לצורך הכנת המתכון - נצטרך סושי בסיסי - למתכון קל לסושי לחצו כאן

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שמים בקערה את הקמח, הקורנפלור, הביצה והמלח.
  • טורפים הכל בעזרת מטרפה כ2 דקות עד שהבלילה מקבלת מרקם נוזלי. לא לדאוג אם נהיה בהתחלה בצק - להמשיך לטרוף עד שהביצה תכנע למטרפה.
  • מרתיחים שמן עמוק ל180 מעלות.
  • מכינים תבנית עם פרורי פאנקו (הכוונה לכלי עם דפנות - ותחתית ישרה - שיהיה נוח לגלגל את הסושי).
  • אם הרולים שלכם ארוכים מדי לכלי או לסיר הטיגון - תחצו אותו לשניים.
  • טובלים כל רול בטמפורה ומצפים אותו בבלילה מכל הכיוונים.
  • מעבירים לפרורי הפאנקו - מגלגלים את הסושי ודואגים שגם הדפנות יצופו בפרורים.
  • מכניסים את הרול לשמן העמוק ומטגנים עד הזהבה.
  • מוציאים לנייר סופג.
  • חותכים לחתיכות סושי בעובי סנטימטר ומסדרים על צלחת הגשה.

זהו! מוכן!

מגישים עם קערית רוטב טריאקי, קערית רוטב סויה - ו-וואסאבי.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: