6.8אלף 
הדפסה
חביתה יפנית – טמאגו
חביתה יפנית נקראת טמאגו היא רכה ומתקתקה. היא דורשת מעט מיומנות על מנת להכין אותה - אבל אם תעקבו אחרי ההוראות תצא לכם חביתה יפנית מושלמת. טמאגו שמים בתוך רולים של סושי אבל היא גם טעימה בפני עצמה.
- זמן הכנה : 1 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
הוראות הכנה
- מערבבים יחד במטרפה את הביצים, הסויה והסוכר.
- במחבת קטנה ממיסים את החמאה ודואגים שתצפה את כל הדפנות.
- שופכים פנימה את תערובת הביצים.
- מטגנים על אש בינונית נמוכה תוך שמפוצצים את הבועיות שנוצרות במהלך הטיגון.
- כשהחלק התחתון של החביתה מוכן - מקפלים בעזרת מרית שליש מהחביתה פנימה.
- מטגנים עוד חצי דקה עד שההחביתה מתייצבת שוב.
- ממשיכים לקפל את השליש המקופל - עוד קיפול כך שיוצא מגדל של 3 שכבות חביתה.
- מטגנים עוד דקה - שתיים משני הצדדים עד שהחביתה מוכנה וכל נוזלי הביצה מוכנים, רכים ועסיסיים.
- גם אם החביתה נראית קצת מצו'קמקת - זה לא נורא - אנחנו חותכים אותה לצורות אסתטיות.
- מוציאים לקרש חיתוך נקי.
- מחכים דקה שהטמאגו יתקרר.
- בעזרת סכין טובה (עדיף סכין סנטוקו) חותכים את החביתה לרצועות ברוחב חצי ס"מ. ואז כל רצועה פורסים לאורכה.
זהו! מוכן!