מתכונים קלים מנות ראשונות לפסח סלמון בעשבי תיבול ומיונז בתנור

סלמון בעשבי תיבול ומיונז בתנור

מאת אסף כהן
סלמון עם עשבי תיבול ומיונז בתנור

סלמון בעשבי תיבול ומיונז בתנור

על ידי 26 ביוני 2014

אחד הדגים האהובים זה דג סלמון. הוא עסיסי, הוא יפה, הוא טעים מאוד - וקל מאוד להכנה. אני מציג לפניכם מנת דג סלמון בעשבי תיבול עם מיונז שנעשה בתנור והוא כל כך טעים וכל כך קל להכנה שתרצו להכין אותו שוב ושוב.

שימו לב שדג סלמון, למרות עסיסיותו מתייבש מהר מאוד בתנור אם לא מדייקים בזמנים. הקפידו שלא להשאיר את הדג אפילו דקה מעל הזמן בתנור.

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את נתחי הסלמון. מורידים את העור, שוטפים תחת ברז, מייבשים היטב ומניחים בתבנית לתנור עם שוליים גבוהים.
  • קוצצים את עשבי התיבול יחד דק דק דק דק. מי שיש לו קוצץ עשבים - זה הזמן להשתמש בו.
  • מניחים את העשבים הקצוצים בקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב היטב.
  • יוצקים את כל הרוטב על נתחי הדג ודואגים שכל הנתחים יהיו מצופים רוטב - מה שנשאר אחרי הציפוי - יוצקים מסביב ודואגים שכל הדג יהיה מכוסה רוטב.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל15 - 20 דקות (3 נתחים 15 דקות - 6 נתחים 20 דקות)

זהו! מוכן!

מגישים על פירה או אורז לבן.

הדפסה

 

בטח תשמחו להכין גם: