סלט ניסואז

מאת דבי עיזר
סלט ניסואז (צילום: דבי עיזר)

סלט ניסואז

על ידי 19 בנובמבר 2013

סלט ניסואז הוא הסלט האידיאלי כשבא לאכול סלט שהוא ארוחה בריאה טעימה ומשביעה המכילה חלבון מלא והמון דברים טובים.
לנוחיותכם, אנחנו מציעים לסלט הניסואז שלכם גם את הרוטב הקלאסי וגם גרסה דיאטטית מבלי לחבל בטעם.
סלט ניסואז מצויין גם כארוחת צהריים נהדרת ביום עבודה - ניתן להכין את הסלט בבוקר עם צנצנת רוטב בצד, לשמור במקרר ולאכול בהפסקת הצהריים.

 

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את העגבניה ל8 פלחים ומוציאים את העוקץ הירוק. (אם משתמשים בשרי - חותכים לרבעים או פרוסות)
  • חולטים את השעועית הירוקה במים רותחים כדקה - לשמור על הפריכות.
  • מבשלים את תפוח האדמה על לריכוך (לקיצור התהליך אפשר לשים בשקית במיקרו 2 דקות עם הקליפה)
  • פורסים את הביצה הקשה לפרוסות את חותכים לרבעים.
  • חותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
  • מסננים היטב את הטונה מהנוזלים.
  • מסדרים את כל המרכיבים יפה בצלחת או בקופסא.
  • מערבבים את מרכיבי הרוטב בצנצנת.
  • מאחדים בין הסלט לרוטב ממש כמה שניות לפני ההגשה ומערבבים קלות.

זהו! מוכן!

בתאבון!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: