מתכונים קלים מנות ראשונות לפסח דג אמנון בתבלינים בתנור

דג אמנון בתבלינים בתנור

מאת אסף כהן
דג אמנון בתבלינים בתנור

דג אמנון בתבלינים בתנור

על ידי 28 במאי 2018

מתכון מהיר, פשוט וטעים במיוחד של דג אמנון עם תבלינים ושמן זית טוב שנעשה בתנור. ההכנה פשוטה, הבישול מהיר - והתוצאה טעימה בטירוף. דג אמנון בתנור - כשרוצים ארוחה טעימה, מזינה ומהירה בלי מאמץ!

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות
  • כמות : 2 מנות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הדג ובודקים שלא נשארו עצמות קטנות ומניחים בקערה.
  • מוסיפים מיץ לימון ומשרים כ10 דק'.
  • מעבירים את הדג לתבנית כשהעור כלפי מטה (אפשר על תבנית עם נייר אפיה או על פיירקס עם קצת ספריי שמן).
  • מערבבים בקערה את השמן עם הפפריקה, השום והגריל עוף.
  • יוצקים את תערובת התבלינים על הדגים.
  • מפזרים על גבי הדגים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • מכסים את התבנית בנייר כסף.
  • מכניסים לתנור ל10 דק' ב220 מעלות.
  • לאחר 10 דק' מסירים את הכיסוי ומחזירים לתנור לעוד 5 דקות.

זהו! מוכן!

מגישים עם ירקות או צ'יפס או גם וגם

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: