9.7אלף
הדפסה
דג אמנון בתבלינים בתנור
מתכון מהיר, פשוט וטעים במיוחד של דג אמנון עם תבלינים ושמן זית טוב שנעשה בתנור. ההכנה פשוטה, הבישול מהיר - והתוצאה טעימה בטירוף. דג אמנון בתנור - כשרוצים ארוחה טעימה, מזינה ומהירה בלי מאמץ!
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
- כמות : 2 מנות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- פילה דג אמנון - 2
- שמן זית - 4 כפות
- פפריקה מתוקה - כפית שטוחה
- אבקת שום - חצי כפית
- תבלין גריל עוף - חצי כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מיץ לימון - 4 כפות
הוראות הכנה
- מנקים את הדג ובודקים שלא נשארו עצמות קטנות ומניחים בקערה.
- מוסיפים מיץ לימון ומשרים כ10 דק'.
- מעבירים את הדג לתבנית כשהעור כלפי מטה (אפשר על תבנית עם נייר אפיה או על פיירקס עם קצת ספריי שמן).
- מערבבים בקערה את השמן עם הפפריקה, השום והגריל עוף.
- יוצקים את תערובת התבלינים על הדגים.
- מפזרים על גבי הדגים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
- מכסים את התבנית בנייר כסף.
- מכניסים לתנור ל10 דק' ב220 מעלות.
- לאחר 10 דק' מסירים את הכיסוי ומחזירים לתנור לעוד 5 דקות.
זהו! מוכן!
מגישים עם ירקות או צ'יפס או גם וגם