מתכונים קלים מנות עיקריות לפסח רוסטביף במעטפת חרדל ודבש

רוסטביף במעטפת חרדל ודבש

מאת אסף כהן
סינטה בציפוי חרדל דבש ותבלינים

רוסטביף במעטפת חרדל ודבש

על ידי 6 בפברואר 2018

רוסבטיף מנתח סינטה במשרה של חרדל ודבש עם מלא תבלינים פיקנטיים - קל מאוד להכנה, מוכן בתוך זמן קצר וטעים מאוד מאוד!

רוסטביף בציפוי חרדל ודבש מתאים במיוחד לכריכים מפנקים וסלטים.

את הנתח אנחנו נצלה לרמת מדיום. מי שרוצה מדיום וול - שיוסיף עוד 2 דקות לזמנים.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 16 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מחממים תנור במצב טורבו ל250 מעלות.
  • מנקים את נתח הסינטה מהשומן שיש עליו בעזרת סכין טובה.
  • מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
  • לוקחים 2 קערות: בקערה אחת מערבבים את כל התבלינים - חוץ מהמלח הגס. בקערה השניה מערבבים את החרדל עם הדבש.
  • לוקחים את נתח הסינטה והופכים אותו - ועל החלק התחתון שלו מפזרים שליש מתערובת התבלינים.
  • מניחים את הסינטה על נייר האלומיניום כשהחלק עם התבלינים כלפי מטה.
  • לוקחים את קערת החרדל והדבש ויוצקים על גבי נתח הסינטה - ובעזרת גב של כפית או כף - מורחים את הסינטה מכל הכיוונים בחרדל והדבש.
  • לוקחים את שני השליש הנותרים - ומפזרים על נתח הסינטה מלמעלה עד שכולו מצופה.
  • לוקחים מלח גס ומפזרים מעל כל הנתח. לא יותר מדי - אבל לא להתקמצן. שיהיה בכמות נאה.
  • כשהתנור חם - מכניסים את הסינטה למרכז התנור ל8 דקות בדיוק.
  • לאחר 8 דקות מכבים את התנור בלי לפתוח! ומשאירים את הנתח בפנים ל8 דקות נוספות.
  • מוציאים את הנתח ונותנים לו לנוח עוד 15 דקות לפחות על השיש כדי שיתקרר.

זהו! מוכן!

אפשר לפרוס ולאכול מיד, אפשר לשים במקרר ולאכול כשהוא קר. הכל הולך - הכל טעים!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: