תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור
תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור הם התוספת הכי טעימה ומגניבה שאפשר לעשות מתפוחי אדמה. תפוחי אדמה מעוכים הם משהו בין צ'יפס לפירה – הם גם מעוכים וגם פריכים וגם טעימים מהטעם השרוף ואי אפשר להפסיק לאכול.
תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור הם התוספת הכי טעימה ומגניבה שאפשר לעשות מתפוחי אדמה. תפוחי אדמה מעוכים הם משהו בין צ'יפס לפירה – הם גם מעוכים וגם פריכים וגם טעימים מהטעם השרוף ואי אפשר להפסיק לאכול.
חזה עוף מוקפץ עם פרוסות גזר וטבעות בצל ברוטב סויה וסילאן נותן שילוב מושלם בין מליחות למתקתקות ומנה מעולה ועסיסית שמתאימה לכל ארוחה.
האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף