המבורגר רגיל אתם מכירים. אבל המבורגר בירה זה כבר שידרוג שהופך את ההמבורגר מסתם תענוג – לעונג צרוף. המבורגר בירה הוא המבורגר שמכיל בעיקר בשר, מעט תבלינים לעידון הטעמים – ובירה שתוסיף גם טעם נהדר וגם ארומה. הבירה עוזרת לחבר את הבשר ולקשור אותו לעצמו כך שהקציצה לא תתפרק בזמן הצליה (תקלה שחלה לא מעט בהמבורגרים ביתיים) – ובעיקר הופכת את ההמבורגר לטעים במיוחד!מכיוון שהאלכוהול מתנדף בזמן הצליה – המבורגר בירה הוא אחלה גם לילדים (מומלץ להעלות את מידת הצלייה כדי לוודא התנדפות מוחלטת)
כולם יודעים שהמבורגר זה אחד המאכלים האהובים בעולם. הבעיה היא שלרוב צורכים אותו בחוץ, כלומר במקומות בהם לא ברור מה טיב הבשר ומה מקורו, ומה שמים לנו בפנים. מכיוון שהמבורגר מכינים מבשר טחון – חשוב מאוד לוודא כי הוא מוכן כיאות. אבל במקום לשבור את הראש – למה לא להכין לנו המבורגר טעים ועסיסי בבית? זה כל כך פשוט וקל להכנה. נכון, המבורגר עסיסי וטוב מכינים מבשר כבש משובח או אנטריקוט טחון – אבל אלו לא תמיד בנמצא. הנה לכם מתכון להמבורגר שאפשר להכין מבשר טחון רגיל שקונים בסופר ושיש לנו לרוב בבית.
מרק קובה סלק או קובה באופן כללי הוא ללא ספק המאכל הרשמי של יום שישי בצהריים. רוצים להכין מרק קובה סלק טעים? הנה מתכון נהדר למרק קובה סלק.
צ'ילי קון קארנה הוא תבשיל מקסיקני חריף ופופולרי במיוחד, הן בשל היותו טעים במיוחד והן בשל היותו מזין ביותר. המנה הזו היא למעשה מנת הדגל שלי, והיו תקופות שחברים היו דורשים שאכין להם אותה כל הזמן.
האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף