שמן צ'ילי

שמן צ'ילי

על ידי 2 באוקטובר 2011

שמן צ'ילי הוא פשוט מאוד להכנה, יש לו צבעים מדהימים והוא מיועד לקישוט ותיבול עדין מאוד של מנות.

 

מרכיבים



הוראות הכנה

  • במחבת שמים שמן זית ושופכים לתוכו את שבבי הצ'ילי.
  • מחממים את השמן עד שהוא מקבל צבע אדמדם - כתמתם של שבבי הצ'ילי.
  • מורידים מיד מהאש ומעבירים לצנצנת.

 

הדפסה

Related posts

פרויקט סושי – איך מכינים סושי?

טבעות בצל פריכות בתנור

טורטייה פרגיות עם ירקות צלויים

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף