רוטב חמאה ואפונה לפסטה

רוטב חמאה ואפונה לפסטה

רוטב חמאה ואפונה לפסטה

על ידי 27 במאי 2015

רוטב חמאה ואפונה הוא רוטב נהדר לפסטות רחבות כמו פטוצ'יני, רביולי, פפרדלה ועוד. הוא טעים, קל להכנה ומרענן במיוחד. החמאה והתבלינים יושבים טוב על הלשון והאפונה נותנת קרנצ'יות וטעם נהדר לפסטה.

הרוטב מוכן תוך מספר דקות לכם מומלץ להכין אותו קרוב ככל האפשר למועד ההגשה.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שמים את האפונה הקפואה במסננת ושוטפים דקה במים זורמים עד שכל הקרח יורד.
  • מחממים מחבת גדולה.
  • כשהמחבת חמה מוסיפים את החמאה ושופכים עליה את שמן הזית.
  • ממיסים את החמאה תוך כדי שמזיזים אותה מצד לצד עם כף עץ.
  • כשהחמאה נמסה מוסיפים את התבלינים ומטגנים דקה.
  • מוסיפים את האפונה ומקפיצים 2-3 דקות עד שהאפונה מתרככת ומתחממת.

זהו! מוכן!

יוצקים (לא מאוד בנדיבות) על הפסטה המוכנה ומגישים.

הדפסה

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף