רוטב ויניגרט

ויניגרט

רוטב ויניגרט

על ידי 30 במאי 2012

רוטב ויניגרט קלאסי לסלטים. מומלץ לסלטי עלים עם בצלים ועגבניות.

 

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מערבבים את כל החומרים חוץ משמן הזית בקערה באמצעות מטרפה.
  • שופכים לאט את שמן הזית תוך כדי ערבוב הרוטב.

מוכן.

 

הדפסה

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף