מיונז קפה
הכנתם צ'יפס טוב? רוצים מטבל מיוחד לשניצלונים? למה שלא תשדרגו את המיונז שלכם? אבל מה כבר אפשר לשדרג במיונז? פותחים קופסא, שמים בקערה ושלום. אז זהו - שלא. מיונז זה ממרח שמאוד אוהב לקבל טעמים חיצוניים - ואין לכם מושג כמה הוא טעים עם קפה. הקפה פותח לו את הטעמים ויחד עם קצת מיץ תפוזים - מקבלים מיונז כל כך טעים שאתם הולכים להכין צ'יפס יום יום רק בשביל לטבול במיונז קפה נהדר.
- זמן הכנה : 5 דקות
מרכיבים
- מיונז - כוס
- קפה נמס - כפית שטוחה
- מיץ תפוזים - סחוט טרי - 3 כפות
הוראות הכנה
- שמים את המיונז בקערה.
- מוסיפים את הקפה ומיץ התפוזים.
- מערבבים היטב עד שהקפה נמס.
אם מכינים את המיונז מאפס בבית ולא משתמשים במיונז מוכן - פשוט מוסיפים את המרכיבים למיונז בזמן הערבול.
זהו! מוכן!
מגישים עם צ'יפס או צ'יפס מתובל או שניצלוניםומלקקים את האצבעות.