ויניגרט צרפתי

ויניגרט צרפתי

ויניגרט צרפתי

על ידי 4 ביוני 2015

ויניגרט צרפתי הוא רוטב לסלט המיועד בעיקר לסלטי עלים. בניגוד לויניגרט רגיל - בויניגרט הצרפתי אין מתיקות אבל למרות זאת מדובר ברוטב עדין וטעים במיוחד.

ויניגרט צרפתי לא שופכים ישר על הסלט - אלא מניחים אותו בקערה עוד לפני הסלט. וכך בערבוב הסלט לא מקבל מאסה של רוטב - אלא רק את הטעם העדין והמיוחד של הויניגרט הצרפתי.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל הירקות דק ומניחים בקערה.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

זהו! מוכן!

קורעים עלי חסה על הרוטב, מוסיפים עגבניות שרי ושאר ירקות - ומערבבים בעדינות עם 2 כפות.

הדפסה

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף