שווארמה הודו עם תבלינים

שווארמה הודו עם תבלינים

שווארמה הודו עם תבלינים

על ידי 3 במאי 2015

שווארמה הודו - הדבר הכי טעים שאפשר להכניס לפיתה. שווארמה הודו עם תבלינים הרבה יותר טעים ובריא להכין בבית. קל מאוד להכין ומתאים במיוחד לארוחות ערב זריזות ושביעות במיוחד.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה ההודו לרצועות דקות בעובי של קצת פחות מס"מ. חזה הודו הוא בד"כ עבה ובשרני - אז עדיף לפרוס ל2 ואז לחתוך רצועות.
  • מחממים שמן זית במחבת.
  • כששמן חם מוסיפים את חזה ההודו.
  • מטגנים דקה עד שהוא מתחיל להלבין.
  • מוסיפים את התבלינים.
  • מטגנים תוך ערבוב עד שהוא עשוי מכל הכיוונים וגם מבפנים.
  • אחרי 3-4 דקות של ערבוב לוקחים רצועה וחותכים באמצע. אם אין ורוד - השווארמה מוכנה.

זהו!

מכניסים לפיתה עם חומוס, ירקות, טחינה, וכמובן צ'יפס.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף