קציצות עוף אפויות

קציצות עוף אפויות

קציצות עוף אפויות

על ידי 24 בנובמבר 2011

קציצות עוף מדהימות שלשם שינוי נעשות באפייה ולא בטיגון - כלומר בריאות ומזינות שגם ילדים אוהבים. המתכון לקציצות העוף מכיל ירק להפחתת הערך הקלורי ושיבולת שועל להורדת כולסטרול. המתכון מובא כאן בכמה וריאציות - כולן טעימות מאוד.

 

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מערבבים את כל החומרים יחד.
  • אם התערובת רטובה מדי - מוסיפים קצת פרורי לחם.
  • יוצרים כדורים בגודל של כדור גולף.
  • מניחים על תבנית משומנת בשמן זית.
  • מרססים בשמן זית. (אפשר בתרסיס שמן קנוי, ויש גם מיכלים שממלאים אותם בשמן זית שאתם קונים ומרססים לבד)
  • אופים בחום גבוה (200 מעלות) עד להשחמה. אין צורך להפוך.

זהו, מוכן. מגישים עם סלט עלים רענן.

בתיאבון

 

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף