קוביות שניצל בדבש ולימון
הכנתם כמות עצומה של שניצלים ומיציתם אותם? תנו להם שידרוג - והפכו אותם לחטיף טעים של שניצל בדבש ולימון שיכול לשמוש כנישנוש או ארוחה. קוביות שניצל בדבש ולימון הן כל כך טעימות וכייפיות - שלפעמים אני מכין את השניצלים במיוחד בשביל השדרוג. זה טעים, זה מקפיץ - וקל מאוד להכנה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 5 דקות
הוראות הכנה
- מכינים שניצלים (או משתמשים בשניצלים מוכנים שכבר יש בבית).
- חותכים אותם לקוביות בגודל ס"מ. לא יותר.
- מערבבים בקערה את הדבש הלימון והשום עד שהם מתאחדים והדבש לא נדבק לתחתית.
- מחממים מחבת גדולה.
- כשהמחבת חמה - שופכים פנימה את רוטב הדבש והלימון ומחממים 30 שניות עד שהוא מתחיל לבעבע בטירוף בצדדים.
- מוסיפים את קוביות השניצל.
- מקפיצים ומערבבים 3-4 דקות עד שכל הקוביות מצופות רוטב ולא נשאר שום נוזל במחבת.
- מעבירים לקערה.
זהו! מוכן.
אפשר לפזר קצת שומשום מלמעלה.