פרגיות בדבש וחרדל

פרגיות בדבש וחרדל

פרגיות בדבש וחרדל

על ידי 6 בספטמבר 2015

טוב, אלו הפרגיות הכי קלות והכי טעימות שתכינו בחיים. פרגיות בדבש וחרדל הן פשוט מעדן. דבש וחרדל הוא שילוב שתמיד מצליח - ובתוספת החלק הכי טעים בעוף אנחנו מקבלים פרגיות מושלמות לכל ארוחה.

מי שרוצה - במקום להכין במחבת יכול להכין על המנגל

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הפרגיות ופותחים את הקצוות (מכניסים סכין חדה בחלק העבה וחותכים כמעט עד הקצה ופותחים).
  • חוצים כל פרגית לשניים באמצע (שיהיו 2 חתיכות פרגית קטנות)
  • שמים את הפרגיות בקערה.
  • מוסיפים את החרדל והדבש ולשים היטב עד שהכל מצופה ומעורבב.
  • נותנים לפרגית לשהות במרינדה 20-25 דקות לפחות (אפשר בינתיים להתחיל להכין את התוספת).
  • מחממים במחבת גדולה 3 כפות שמן קנולה.
  • כשהמחבת חמה - שמים את הפרגיות (בזהירות - זה קופץ מהמחבת)
  • מטגנים משני הצדדים עד שהפגית מוכנה ומשחימה יפה.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף