פרגיות בגריל

פרגיות בגריל

פרגיות בגריל

על ידי 23 בנובמבר 2013

פרגיות זה מאכל אוניברסלי - זה טעים, זה עסיסי, ולא משנה מה - אי אפשר להרוס סטייק פרגית. הנה לפניכם פרגיות בצורת הבסיס - כלומר סטייק פרגית בגריל מתובלות היטב ועשויות על מחבת פסים. הכי טעים - ומתאים גם למנגל!

אגב, לידיעתכם - כשאומרים פרגיות נהוג לחשוב כי מדובר בעוף צעיר במיוחד ולא היא. כשאומרים לכם בישראל "פרגיות" מדובר על כרעיים של עוף - ללא עצמות (למידע נוסף). אני אוהב לקנות את הכרעיים איך שהן ולרוקן אותן מעצמות לבד (זה לא עבודה מאוד קשה) ולחסוך כך לא מעט כסף. לשיקולכם.

  • זמן הכנה : 1 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הפרגיות משאריות שומן.
  • משטחים את הפרגית על קרש חיתוך. רואים שיש גבעות משני צדדי הפרגית.
  • עם סכין חדה נכנסים באמצע רוחב כל גבעה וחותכים כמעט עד הקצה - ואז פותחים את הכפל. כך שנוצר נתח ארוך ושטוח.
  • מחממים מחבת פסים עם תרסיס שמן.
  • כשהמחבת חם - מניחים את הפרגית.
  • מתבלים את הצד העליון במלח, פלפל, פפריקה וגריל עוף.
  • צולים עד שהפרגית מתחילה להשחיר מלמטה.
  • הופכים - מתבלים גם את החלק הזה וצולים שוב.
  • פרגית, בניגוד לסטייק - מותר ומומלץ להפוך כמה פעמים במהלך הצלייה עד שהיא מוכנה מכל הכיוונים ומשחירה קלות. בניגוד לסטייק - פרגית לא אוכלים נא או לא מוכנה - ולכן התהליך יכול לקחת דקות ארוכות.
  • מוציאים לצלחת.

זהו! מוכן!

להגיש עם צ'יפס ואיזה סלט טוב.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף