עוף במרינדת חרדל וסויה
עוף ברוטב חרדל וסויה הוא כל כך טעים שזה לא יאומן. עוף בחרדל וסויה מיועד למי שמאס במרינדות מתקתקות ומחפש לגוון את העוף בצורה יצירתית. חרדל הגרגרים יחד עם הסויה משתלבים נהדר - וכשמוסיפים את הבצל הקצוץ ממעל שמקבל טעם נפלא בתנור יש לנו ממש חגיגה. עוף במרינדת חרדל וסויה הוא טעים במיוחד, קל מאוד מאוד להכנה ומומלץ בחום.
- זמן הכנה : 3 דקות
- זמן בישול : 60 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- שמים את חלקי העוף בתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים.
- מערבבים בקערה את הסויה, החרדל וכף שמן.
- יוצקים על כל נתח עוף כמות שווה של רוטב.
- קוצצים את הבצל דק דק ומזרים מעל כל נתח באופן שווה את הבצל הקצוץ.
- מזליפים שמן זית בכיף על העוף והבצל.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות לשעה.
זהו! מוכן!
מגישים עם תפוחי אדמה או כל תוספת אחרת.