כנפי עטלף
טוב, לא מדובר באמת בכנפי עטלף... כנפי עטלף הן כנפי עוף ברוטב שחור של סויה ושום בציפוי פריך במיוחד והן כל כך קלות להכנה וכל כך טעימות - שהן תהפוכנה לאורחות קבועות בתפריט השבועי שלכם.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 21 דקות
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחוצים אותן ל2 על העצם ושמים בקערה קטנה.
- מוסיפים את הסויה ואבקת השום ומערבבים היטב.
- מכסים את הקערה ומכניסים למקרר ל4 שעות לפחות (עד 24 שעות - כל המרבה הרי זה משובח).
- מכינים קערה עם כוס קמח ומחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
- מכניסים כל כנף לקמח ומצפים היטב - ומכניסים לשמן העמוק. מטגנים בכל פעם 6-7 כנפיים.
- מטגנים את הכנפיים 7 דקות ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מגישים עם צ'ילי חריף, צ'ילי מתוק ומיונז.