כנפיים פיקנטיות בדבש בתנור

כנפיים פיקנטיות בדבש

כנפיים פיקנטיות בדבש בתנור

על ידי 12 באפריל 2013

מתכון מעולה לכנפיים למנגל. פיקנטיות - אבל עם טוויסט מתוק. הכנפיים מקבלות פיקנטיות טעימה ולא חזקה מהתבלינים - ומקבלת קונטרה מתוקה מהדבש - שגם הוא הופך לעדין עם נוכחות של חומץ משובח. אלו כנפיים קלות להכנה וכל כך טעימות - שאין ספק שיהפכו לכוכבות המנגל הקבועות שלכם. ואפשר להכין גם בתנור...

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים משאריות נוצות ושומן. מי שרוצה להשקיע - מוריד גם את העור.
  • מערבבים בקערה את כל התבלינים.
  • מכניסים את הכנפיים לקערה ולשים עם הידיים עד שהכל הכנפיים מצופות תבלינים.
  • מערבבים בקערה את הדבש והחומץ טוב טוב עד שהם מתאחדים.

להכנה בתנור

  • מערבבים את הכנפיים עם רוטב הדבש ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
  • מסדרים את הכנפיים על נייר אפיה.
  • מחממים תנור בגריל עליון ל200 מעלות.
  • מבשלים 15 דקות מכל צד.

להכנה על מנגל או מחבת פסים

  • מחממים מחבת פסים או מנגל לחום גבוה עם טיפונת שמן (אפילו תרסיס).
  • כשהמשטח לוהט - מניחים את הכנפיים ללא הרוטב.
  • ועם מברשת - מברישים את הכנפיים ברוטב בשכבה דקה.
  • כשהן מוכנות מלמטה - הופכים את הכנפיים.
  • מברישים עליהן עוד רוטב מהצד הזה.
  • כשהכנפיים צלויות ושחומות היטב משני הצדדים - מוציאים.

זהו! מוכן!

בתאבון!

הדפסה

 

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף