כנפיים במיץ תפוזים סחוט

כנפיים במיץ תפוזים סחוט בתנור

כנפיים במיץ תפוזים סחוט

על ידי 7 בפברואר 2016

הכנפיים הכי קלות והכי טעימות שתכינו בחיים. כנפיים עסיסיות וטעימות ב2 מרכיבים בלבד! הייתם מאמינים? כל מה שצריך זה כנפיים ומיץ תפוזים - והתנור עושה את השאר.

כנפיים במיץ תפוזים סחוט - ליום שבא לכם ארוחת כנפיים במינימום מאמץ ומקסימום הנאה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 45 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחותכים אותן לחצי על העצם.
  • מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת בתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהיים.
  • שופכים פנימה את מיץ התפוזים.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל25 דקות.
  • לאחר 25 דקות פותחים את התנור, בעזרת מלקחיים הופכים את הכנפיים ומחזירים לעוד 20 דקות.
  • מוציאים מהתנור.
  • מעבירים את הכנפיים לקערה ושופכים מעל 4-5 כפות מהרוטב שנשאר בתבנית.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס או טבעות בצל.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף