מרכיבים%WP_TITLE_SEP%תפוחי אדמה

גרטן תפוחי אדמה קישואים ועגבניות

גרטן הוא תבשיל קדירה שמגיע מהמטבח הצרפתי שמכיל ירקות חתוכים בציפוי גבינה או שמנת. גרטן תפוחי אדמה קישואים ועגבניות נצמד להגדרה הקלאסית, הירקות חתוכים לפרוסות, מתובלים בעדינות ומוקרמים בגבינה שהופכת לקריספית בתנור. גרטן תפוחי אדמה, קישואים ועגבניות הוא קל מאוד להכנה, טעים מאוד ומתאים לכל ארוחה.

את הגרטן ניתן להגיש חם מהתנור או בטמפרטורת החדר.

Read more

צ'יפס דק מושלם

הצ'יפס המושלם גם כשהוא דק. פריך מבחוץ, רך ומפנק מבפנים. צ'יפס טוב עשוי מתפוחי אדמה, שמן ומלח – וזהו. וכמובן – מטוגן פעמיים. תענוג לחיך, התוספת המושלמת לכל ארוחה.

Read more

צ'יפס מתובל

אחרי שלמדנו איך מכינים את הצ'יפס המושלם – זה הזמן לשדרג אותו. צ'יפס מתובל הוא צ'יפס פריך מבחוץ, רך מבפנים ועטוף בתבלינים שנותנים לו טעם נהדר ומפתיע.

Read more

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף