גרטן הוא תבשיל קדירה שמגיע מהמטבח הצרפתי שמכיל ירקות חתוכים בציפוי גבינה או שמנת. גרטן תפוחי אדמה קישואים ועגבניות נצמד להגדרה הקלאסית, הירקות חתוכים לפרוסות, מתובלים בעדינות ומוקרמים בגבינה שהופכת לקריספית בתנור. גרטן תפוחי אדמה, קישואים ועגבניות הוא קל מאוד להכנה, טעים מאוד ומתאים לכל ארוחה.
את הגרטן ניתן להגיש חם מהתנור או בטמפרטורת החדר.
אחד הדגים האהובים זה דג סלמון. הוא עסיסי, הוא יפה, הוא טעים מאוד – וקל מאוד להכנה. אני מציג לפניכם מנת דג סלמון בעשבי תיבול עם מיונז שנעשה בתנור והוא כל כך טעים וכל כך קל להכנה שתרצו להכין אותו שוב ושוב.
הצ'יפס המושלם גם כשהוא דק. פריך מבחוץ, רך ומפנק מבפנים. צ'יפס טוב עשוי מתפוחי אדמה, שמן ומלח – וזהו. וכמובן – מטוגן פעמיים. תענוג לחיך, התוספת המושלמת לכל ארוחה.
האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף