אחד הדגים האהובים זה דג סלמון. הוא עסיסי, הוא יפה, הוא טעים מאוד – וקל מאוד להכנה. אני מציג לפניכם מנת דג סלמון בעשבי תיבול עם מיונז שנעשה בתנור והוא כל כך טעים וכל כך קל להכנה שתרצו להכין אותו שוב ושוב.
טבעות בצל פיקנטיות הן טבעות בצל רגילות – אבל עם עוקץ. הן תמימות ופריכות מבחוץ אבל טעימות ומעט חריפות מבפנים. טבעות בצל פיקנטיות הן קלות להכנה, מתאימות ככיבוד, חטיף או תוספת לכל ארוחה סביב השולחן או מול הטלוויזיה.
אחרי שלמדנו איך מכינים את הצ'יפס המושלם – זה הזמן לשדרג אותו. צ'יפס מתובל הוא צ'יפס פריך מבחוץ, רך מבפנים ועטוף בתבלינים שנותנים לו טעם נהדר ומפתיע.
מי אמר שלביבות הן רק מתפוחי אדמה? הנה לפניכם לביבות גזר וקישואים מהטעימות שאכלתם מימיכם. הקישוא מביא איתו את הרכות בעוד הגזר מביא את הקריספיות והמתקתקות הנהדרת. לביבות קישואים וגזר הן לביבות טעימות שכולם יאהבו וישבחו.
האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף