ארוחת שבת לא היתה קלה יותר וטעימה יותר! עוף עם תפוחי אדמה ופטריות בתנור זו פשוט ארוחה נהדרת וטעימה בזמן הכנה קצר – זורקים לתנור ומוציאים כשהריח כבר כל כך טוב וחזקשאי אפשר לעמוד בפניו. עוף עם תפוחי אדמה ופטריות זו מנה שבוודאות תככב אצלכם על שולחן האוכל הרבה זמן.
מנה אסייתית קלה, טעימה ויפיפיה של חזה עוף מוקפץ עם קישואים, פטריות ואגוזי קשיו ברוטב שמשלב טעמים מתוקים, חריפים ומעט חמוצים – בקיצור כל מה שטוב וטעים אצלכם בצלחת. חזה עוף מוקפץ עם קישואים ופטריות הוא טעים וקל מאוד להכנה למי שרוצה להגיש מנות מרשימות ומשביעות בלי להזיע.
האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף