סדנת בשרים

מאומת
ישראל ב"ק 41, תל אביב יפו, ישראל
41 ישראל ב"ק תל אביב יפו מחוז תל אביב IL

בתחילת הסדנה מתקיימת הרצאה מקצועית של השף לזיהוי המאפיינים של נתחי הבקר השונים. לאחר שנכיר את סוגי הבשר נלמד את הטכניקות לבישול ועבודה עם הבשר. בסיומה תתנו בהכנת מנות רבות סביב (איך לא) בשר!
חלק מהמנות יוגשו בסדנה עצמה וחלקן בארוחה לאחר סיום הכנת כל המנות.
זוהי אחת הסדנאות המבוקשות ביותר בפודסטפס.

אז מה על האש?
צלעות בקר צלויות בתנור ברוטב ברביקיו חמוץ מתוק
מיני המבורגר בלחמנייה ביתית
סנייה עם בשר, חצילים מעושנים, עגבניות וטחינה

לא נגלה את הכל, נשאיר לכם לבוא, לחוות, להכין ולטעום.

היין, חופשי (בארוחה)

משך זמן הסנדה
כ-4שעות
מחיר הסדנא ליחיד
265ש"ח
הפוסט יפורסם כפוסט אורח אלא אם אם יש לך כבר חשבון.
שם*
דואר אלקטרוני*
שם מלא*
מספר טלפון*
דואר אלקטרוני
הודעה למפעילי הסדנה
אנא העתיקו את האותיות והסימנים הבאים*