סדנת בישול גלילי

מאומת

יש לgalileat מארחים שישמחו להראות לכם את המנהג הים תיכוני של הכנסת אורחים; קבלת פנים חמה של אורחים אל תוך בתיהם.
אחרי קפה ותה, היכרויות והסברים על המשפחה המארחת והכפר, מכינים מעשית מנות מסורתיות במשך כ-3 שעות.
מגוון התבשילים רחב ומשתנה לפי העונות, ויכול לכלול:
• עשבי בר בחורף או מולחיה ובמיה בקיץ
• עלי גפן וקישוא ממולא
• סיניה או מקלובה
• פריקה, מג'דרה על בסיס בורגול או שולבטה
• סלט בארדה, ג'רג'יר, טבולה.
• סמבוסק, פתיר או פיתה בסאג'
**קשה מאד להתחייב למנה מסוימת כי זה משתנה בין בית לבית ותלוי במה שטרי באותה עונה.

המשתתפים בסדנה מכינים את המנות בעצמם, כמובן תחת ההדרכה של המארחת. אין צורך לידע קודם בבישול או במטבח הערבי. אנחנו מאמינים שהכי טוב ללמוד להכין את המנות דרך הידיים. עם סיום ההכנה יושבים עם המארחת ונהנים מהסעודה שהכנו.
כל משתתף מקבל את המתכונים באימייל אחרי הסדנה, כדי שאפשר להרשים את המשפחה וחברים עם מה שלמדתם.

מחיר הסדנא ליחיד
250ש"ח
הפוסט יפורסם כפוסט אורח אלא אם אם יש לך כבר חשבון.
שם*
דואר אלקטרוני*
שם מלא*
מספר טלפון*
דואר אלקטרוני
הודעה למפעילי הסדנה
אנא העתיקו את האותיות והסימנים הבאים*