מתכונים קלים מתכוני בשר תבשיל כרוב עם בשר ברוטב עגבניות

תבשיל כרוב עם בשר ברוטב עגבניות

מאת אסף כהן
תבשיל בשר וכרוב ברוטב עגבניות

תבשיל כרוב עם בשר ברוטב עגבניות

על ידי 2 באוקטובר 2017

תבשיל כרוב ובשר ברוטב עגבניות זה כמו כרוב ממולא - רק יותר קל וטעים בטירוף. מבשלים הכל בסיר אחד, בלי יותר מדי הקפדה והתעסקות - ומקבלים תבשיל טעים נורא, משביע מאוד - שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 45 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל לקוביות גסות.
  • פורסים את הכרוב לפרוסות עבות (בערך ס"מ אחד)
  • חותכים את הפלפל לקוביות גסות.
  • מחממים בסיר רחב ושטוח את שמן הזית.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל מתחיל להשחים.
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו לחלוטין.
  • מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם (אל תתקמצנו - הכרוב אוהב הרבה מלח ופלפל)
  • מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את הפלפל האדום.
  • מביאים לרתיחה.
  • כשהכל מבעבע - מוסיפים את הכרוב - גם אם האו יוצר גבעה ענקית מעל - זה בסדר. הכרוב קמל ומתכווץ מאוד בזמן הבישול.
  • משאירים על אש גבוהה ומבשלים 10 דקות כשמדי פעם מערבבים בעדינות.
  • כשהכרוב מתחיל להתכווץ - ממשיכים לבשל ולערבב במשך 45 דקות לפחות עד שהכרוב ממש מתרכך.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז לבן.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: