מתכונים קלים מתכוני בשר טורטייה עם בשר ופלפלים

טורטייה עם בשר ופלפלים

מאת אסף כהן
טורטייה במילוי בשר ופלפלים

טורטייה עם בשר ופלפלים

על ידי 9 במרץ 2016

טורטייה עם בשר טחון מתובל ופלפלים מוקפצים וקצת חריפים זו מנה פשוט נהדרת. טורטייה עם בשר ופלפלים היא מנה קלה להכנה ומומלצת כארוחת ערב קלילה בעיקר כשרוצים להתפנק על ארוחה משביעה, כייפית ופשוטה

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • כמות : 5-6 טורטיות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל והפלפל האדום לקוביות גסות.
  • חותכים את הפלפל הירוק לטבעות (מי שמפחד מהחריפות - שיוציא את הגרעינים)
  • מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הפלפלים והבצל ומטגנים תוך ערבוב עד שהבצל מתחיל להזהיב.
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא משנה את צבעו.
  • מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות כשמדי כמה דקות מערבבים.
  • מורידים מהאש.
  • מערבבים בקערה את המיונז והצ'ילי המתוק יחד.
  • פורסים את העגבניות לחצאי פרוסות דקות.
  • פורסים 3-4 מלפפונים חמוצים לפרוסות דקות.
  • מחממים את הטורטיות (כמה שניות במיקרו או 10 שניות מכל צד על מחבת חמה)
  • מניחים את הטורטיות על משטח עבודה.
  • מורחים את הטורטיות ברוטב הצ'ילי והמיונז.
  • מניחים 3-4 פרוסות עגבניה וכמה פרוסות מלפפונים חמוצים.
  • מניחים כמות נאה מתערובת הבשר והפלפלים.
  • סוגרים את הטורטייה.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס או טבעות בצל.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: