מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים במיץ תפוזים סחוט

כנפיים במיץ תפוזים סחוט

מאת אסף כהן
כנפיים במיץ תפוזים סחוט בתנור

כנפיים במיץ תפוזים סחוט

על ידי 7 בפברואר 2016

הכנפיים הכי קלות והכי טעימות שתכינו בחיים. כנפיים עסיסיות וטעימות ב2 מרכיבים בלבד! הייתם מאמינים? כל מה שצריך זה כנפיים ומיץ תפוזים - והתנור עושה את השאר.

כנפיים במיץ תפוזים סחוט - ליום שבא לכם ארוחת כנפיים במינימום מאמץ ומקסימום הנאה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 45 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחותכים אותן לחצי על העצם.
  • מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת בתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהיים.
  • שופכים פנימה את מיץ התפוזים.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל25 דקות.
  • לאחר 25 דקות פותחים את התנור, בעזרת מלקחיים הופכים את הכנפיים ומחזירים לעוד 20 דקות.
  • מוציאים מהתנור.
  • מעבירים את הכנפיים לקערה ושופכים מעל 4-5 כפות מהרוטב שנשאר בתבנית.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס או טבעות בצל.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: