מתכונים קלים מתכונים צמחוניים כרובית מטוגנת בשלמותה

כרובית מטוגנת בשלמותה

מאת אסף כהן
כרובית מטוגנת בשלמותה

כרובית מטוגנת בשלמותה

על ידי 15 בדצמבר 2015

נכון - המתכון הזה הוא כל כך פשוט וכל כך קל - אבל הוא כל כך טעים שפשוט חבל לא להכיר אותו. כרובית מטוגנת היא טעימה באופן מיוחד. אבל צורת ההגשה הזו היא גם מיוחדת - כי מקבלים את הכרובית שלמה ומוכנה לאכילה - שכל מה שצריך זה פשוט למשוך פרח מהכרובית ולאכול.

כרוביות מטוגנות שלמות זה מעולה לארוחות בופה שבה כל אורח יכול פשוט לתלוש לעצמו פרח כרובית ולאכול.

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 8 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכרובית מכל העלים והגבעול המיותר.
  • מחממים בסיר קצת יותר גדול מהכרובית שמן קנולה.
  • כשהשמן חם - מכניסים את הכרובית עם הראש למטה ומטגנים 8 דקות עד שהיא שחומה לחלוטין.
  • מוציאים בזהירות לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם מטבלים כמו צ'ילי מתוק, מיונז, טחינה וכו'.

פשוט תולשים פרחים בקלות, טובלים ואוכלים.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: