מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים מטוגנות בציפוי פאנקו

כנפיים מטוגנות בציפוי פאנקו

מאת אסף כהן
כנפיים מטוגנות בציפוי פאנקו

כנפיים מטוגנות בציפוי פאנקו

על ידי 25 בנובמבר 2015

כנפיים פריכות, טעימות ומתובלות במיוחד בציפוי פאנקו שנותן פריכות נעימה בפה. כנפיים בציפוי פאנקו הן קלות להכנה ומאוד מאוד טעימות.

  • זמן הכנה : 30 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחותכים אותן ל2 על העצם.
  • שמים את הכנפיים בסיר וממלאים אותו במים קרים עד לכיסוי ועוד 2 ס"מ.
  • מביאים את הכנפיים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד 3 דקות.
  • בינתיים מכינים קערה עם פרורי פאנקו וקערה גדולה ריקה.
  • מסננים את הכנפיים מהמים לקערה הגדולה וממתינים כמה דקות הכנפיים יתקררו.
  • מוסיפים לקערה את הקמח, הפפריקה, השום, המלח והפלפל.
  • שוברים פנימה את הביצה ומוסיפים כפית חרדל.
  • מערבבים ולשים הכל בידיים עד שכל הכנפיים מצופות בבלילה.
  • מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק בצ'יפסר או בסיר.
  • כשהשמן רותח לוקחים כנף, מצפים בפרורי פאנקו ומכניסים לשמן הרותח.
  • ממשיכים כך עד שאין מקום.
  • מטגנים 5 דקות עד להשחמה ומוציאים לנייר סופג.
  • חוזרים על הפעולות עד שאין יותר כנפיים.

זהו! מוכן!

מגישים עם רטבים לטבילה כמו צ'ילי חריף, צ'ילי מתוק, מיונז שום ועוד.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: