מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים בחרדל ודבש בציפוי פריך

כנפיים בחרדל ודבש בציפוי פריך

מאת אסף כהן
כנפיים בחרדל ודבש בציפוי פריך

כנפיים בחרדל ודבש בציפוי פריך

על ידי 15 ביוני 2015

החטיף האולטימטיבי - קראנצ'י, מתוק, חריף, טעים בטירוף וקל להכנה. כנפיים במרינדה של חרדל ודבש בציפוי פריך וקראנצ'י. מינימום הכנה - מקסימום הנאה. הכנפיים שלא תרצו להפסיק לאכול!

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחוצים אותן עם סכין על העצם.
  • שמים את הכנפיים בקערה ומוסיפים את החרדל, הדבש ואבקת השום.
  • מערבבים הכל טוב טוב בידיים עד שכל הכנפיים מצופות ברוטב.
  • מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה עד 4 שעות.
  • מחממים שמן קנולה ל180 מעלות מצ'יפסר או סיר לטיגון.
  • כשהשמן חם מכינים קערה עם קמח.
  • טובלים כל כנף בקמח ומצפים אותה מכל הכיוונים ומכניסים ישר לשמן הרותח (בזהירות!)
  • מטגנים 5-6 דקות עד שהכנפיים מזהיבות יפה ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מומלץ להגיש עם צ'ילי חריף. וצ'יפס כמובן.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: